Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Professionele alcoholtesters

Alcoholtesters uit het professionele segment hebben een zeer hoge betrouwbaarheid. Deze blaasapparaten zijn uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren, waardoor de blaastesten net zo nauwkeurig zullen zijn als die van de politie. Deze alcoholtesters zijn uitermate geschikt voor in de zorg, op de werkvloer of bij andere gelegenheden waarbij de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de testen op alcohol van grote waarde zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken wanneer er wordt getest op de werkvloer. Wanneer werknemers machines zullen bedienen en hiervoor goed helder en niet onder invloed mogen zijn, is het belangrijk dat de kleinste beetjes alcohol gedetecteerd worden. Maar het is ook belangrijk dat de uitslag uiterst nauwkeurig is, zodat werknemers niet vals beschuldigd worden van alcoholmisbruiik. 

Professionele alcoholtesters zijn snel en makkelijk in gebruik. De uitslag verschijnt binnen 6 seconden op het scherm en mondstukken zijn zeer snel en makkelijk te verwisselen. Hierdoor zijn deze blaasapparaten zeer geschikt om snel en grote groepen te testen, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan evenementen. Mondstukken zijn altijd per stuk verpakt, zodat de persoon die getest wordt, de hoogste standaard van hygiene wordt gegarandeerd. 

Om alcohol testers hun betrouwbaarheid te laten behouden, zullen deze regelmatig gekalibreerd dienen te worden. Bij kalibratie worden de sensoren van de blaasapparaten weer afgesteld zodat ze weer uiterst nauwkeurig zijn. Wanneer dit niet gebeurd, loopt de betrouwbaarheid van een alcoholtester terug. Kalibraties kunt u door ons laten uitvoeren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. 

Bent u op zoek naar een alcoholtester voor de zorgsector, dan kan men ook bij ons terecht. Voor de zorgsector zijn er alcoholtesters, die gecertificeerd zijn volgens de regels van de zorg. Bent u op zoek naar deze tester, neemt u dan contact met ons op. 

Is de aanschaf van een alcoholtester te duur of heeft u maar eenmalig een blaasapparaat nodig, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden om te huren. 

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AlcoTrue C
AlcoTrue C De AlcoTrue C is een alcoholtester, welke gemaakt is in Duitsland. Dit staat dan ook g..
€422,29
Excl. BTW: €349,00
AlcoTrue P
AlcoTrue P De AlcoTrue P is de beste tester in het professionele segment. Deze alcoholtester heef..
€785,00
Excl. BTW: €648,76